Tuesday, October 7, 2008

wow..racks for shoes??



hari ini bila pulang dari kelas di blok pkpg, everything look quite awesome along the level of our hostel

kelmarin pekerja tu nampaknya sudah susun di setiap bilik, hari ni dia sume dah gantung guna drill, up beberapa inci dari lantai
nampak cute somehow...ummm....

just to make sure, jo tanya roomate (sengaja), dah boleh guna je rak tu?
aku dah rasmi dah....nah, tu jawapan dia, senyum lebar lagi

at last selipar tu takkan terabur dalam bilik lagi
and yang palin terutama, bila ada guest, dan juga terutamanya Geng Vogue, boleh la letak selipar dia sume di luar saja
baru aku and faiz tak payah sapu sokmo...

thanks, at least, to wardens, yang selepas perjumpaan bersama mereka awal Julai lalu
di mana kami banyak meluahkan perasaan dan masalah hostel
akhirnya didengari

apa pun jika sudah diberi kemudahah, sebagai penerima, jangan kita kufur nikmat

guna sebaiknya
jangan lepas ni buat 'sekong' je rak tu, kasut selipar bersepah jugak

No comments: