Friday, April 24, 2009

holah...aku wak lah...haha

time kasih kpd nik hanis kerana mengetag jo yang huduh ni..

seolah kena perli plk sbb lama doh x update blog jo yg sgt bese2 rupanya ni

sememangnya jo sgt sibuk beberapa minggu terakhir kali ni, byk skali jo pening jgk jdnya

ada draf sberapa post utk entry tp x lgkap,jd xleh nk publish
campur lg line yg agak sakit kpala d hostel nih...aduhh

anyway time kasih bannnyokkkk!!!!yuhhhuu
so dis is it.

Instructions:
1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenge




ini ialah gambar sem ni, yang terjadi semasa pratical ke-3 subjek biologi, dan kalau disebut experimen nya tentang apa mesti dianggap "komang sungguh" punya esperimen

sbb?

ha la, eksperimen mengkaji sel haiwan iaitu melalui sel pipi dan sel tumbuhan melalui sel epidermis bawang....aiyo..
tapi sebenarnya ini menunjukkan betapa lecturer nak tolong pelajar kita, buat eksperimen senang2 supaya senang nak buat report, pastu senang nak tackle markah
senag la jugak dia nak check bagi markah haha....so jo bersyukur
haha me sih Encik Hashim!!!

dan lagi mengenai gambar ni, semua orang dalam lab hari tu, dan juga pada hampir setiap hari yang ada lab, akan berasa gembira kerana sepatutnya, kena masuk lab 2 jam, tapi sebab selalunya siap awal (kadang-kadang x siap pun, tp sbb experiment gagal jgk stelah diulang), maka semua pun boleh balik awal
semua pun boleh tido....yuhhu...!!

se agi, eh napok smart la orang dalam gambo tuhhh...kik kik kik

No comments: