Friday, May 22, 2009

ada style jgk.........

bile jo baca paper beberapa hari lepas tentang liputan kemenangan dia, jo ada sikit excited jugak...tapi bila fikir exam week maybe tangguh dulu

tapi bila Stick ada broadband n dia bagi jo peluang malam tu, jo terserempak dengan iklan video dia ni di Tagged...so apa lagi

dia memecahkan rekod kutipan mata yang dilakukan dalam musim2 sebelum ni bagi pertandingan bernama Eurovision ni
dikatakan sebagai rancangan realiti terbesar Eropah dengan rating penonton yang jo tak ingat berapa
serta pertandingan realiti yang menawarkan kemenangan wang terbesar dunia, kalu tak silap bila duit tu sudah diconvert dalam RM, ia akan mencecah 'ratus juta'
wow

dan lagu yang dinyanyikan ni adalah ciptaan sendiri fuhhh...menewaskan banyak lagu dari komposer antarabangsa yang menyumbang kepada penyanyi negara masing-masing

dan jo pasti almost all girl yang ada suka tengok aksi dan wajah dia yang agak.....cute r kut,hmmmmmm.....
okay?

video

jo bagi LIMA bintang untuk show dia sebab jo suka...yes, ada style...*****

4 comments:

irsyad said...

minat ngat mu

areistida89 said...

minat r

Ribbet said...

salam.

eh eh eh eh.. bukan. salah orang tu.. hehehe

Ribbet said...

skoloh sheikh time form 1 je. Pahtu lompat2 skoloh. begitulah ceritanya... hehehe