Saturday, June 6, 2009

yes, he wins! (for me)


apa la, isu ni lapuk sebenarnya..

tapi sebab ada yang saja tanya pendapat la dan suruh jo dengar studio version dari grand finalistnya

yang menang, Kris Allen tu sedap jugak tone dia, tapi range bese sangat, macam Archuletta jugak. version dia jugak biasa-biasa saje

kalau Adam Lambert, jo rasa dia memang patut menang..dalam banyak review semua ramal dia menang, tapi kalah
tak heran kalau personaliti sudah 'ke kiri'
tapi vokal rock tuh..boleh gi jauh r...live pun power

so, result : Adam Lambert No Boundaries (studio version)

4 comments:

irsyad said...

adam lambert femes ke?

areistida89 said...

x ag..baru nak femes sbb msuk show tu

ana farhana said...

kris allen lg mantap la
ngeri jer muke lambert nih
haha

areistida89 said...

wah x baik tgk muka saje kak..
yg pting suara vok

allen tu sore sedap gok r, tamboh muka ensem skit
tu kut sebab menang