Thursday, August 6, 2009

oh yea?

jo memang minat dia. jo memang suka dia. selama ni memang dah lama suka dia. suka tengok dia. kalau boleh nak selalu tengok dia. tahu dia tengah buat apa. sebab jo memang minat dia.

orang lain pun ramai jugak yang suka dia. sama jugak minat kat dia. satu Malaysia pun jo rasa suka dan kagum dengan dia.

dia memang power bila menyanyi. semua kata "wow" kat dia. even international pun sudah memberi perhatian kat dia.

baru baru ni dia berlakon. best jugak lakonan dia.

dan lagi terbaru, dia tercalon dalam FFM22. tapi, jo ingat, lawan dengan Heliza, comel bertudung pulak mesti kalah kut. tapi dia menang! wow bestnya.
tahniah.


jo: sesuatu yang memang milik kita, kadang-kala susah dilihat kehadirannya

2 comments:

Laila said...

jaclyn victor???
uhuksss...
kmu suke die ek..masuk le minang..haha..

areistida89 said...

ala...kna la tggu dia msuk Islam lu